Hvad er Gøngelandet

Velkommen til Gøngelandet – magasinet for alle os, der bor her, for jer, der overvejer at bo her og for jer, der kommer på besøg.

Gøngelandet er i denne sammenhæng den enestående natur og de hyggelige landsbyer i den nordlige del af Vordingborg Kommune – altså sådan omtrent området, hvor Gøngehøvdingen levede en stor del af sit liv.

Det nutidige Gøngeland er i dag hjemsted for ”moderne gønger”. Alle os, som bor tæt på, eller midt i, naturen. Som arbejder i lokalområdet eller pendler med tog eller i bil til jobs i hovedstaden, og som er glade for de lokale skoler, og de kultur- og fritidsaktiviteter der udbydes i området.

Vores ambition med Gøngelandet er at øge informationsniveauet og skabe endnu mere stolthed og inspiration hos alle, der bor her via smukke lokale fotos og spændende redaktionelt indhold.

Er du blandt dem, der overvejer at flytte til hertil, så vil du kunne bruge magasinet til at læse mere om livet her: landsbylivet, erhvervslivet, kultur- & fritidslivet, børnelivet, naturen, og alt det andet der betyder noget, når du skal vælge det sted, du ønsker at slå dig ned.

Og er du gæst i Gøngelandet, turist eller besøgende, så vil du også finde inspiration i magasinet til, hvad der kan opleves i Gøngelandet, og hvor man kan finde oplevelser, husly eller mad og drikke.

Vores tanke er, at magasinet skal udkomme to gange om året, og at du mellem udgivelserne kan holde dig opdateret her på vores online platform.

Vi starter med et lille oplag, der vil kunne hentes på biblioteket, lokale købmænd, turistbureauer med videre, og så håber vi, at magasinet via annoncefinansiering kan komme op i et oplag, så det
kan omdeles bredere. Har du ideer til artikler eller aktiviteter, som er relevant for området, så kontakt os.

Støt op om det lokale samfund – støt Gøngelandet.

Skriv et svar