Gøngelandet nr. 2 Efterår/Vinter 2023-24

Velkommen til næste nummer af Gøngelandet – magasinet for alle os, der bor her, for jer, der overvejer at bo her og for jer, der kommer på besøg. Modtagelsen af Magasinet Gøngelandet har næsten blæst os bagover. Hvem havde troet, at en ”gammeldaws” tryksag ville betyde noget i disse digitale tider?

På grund af den gode feedback er vi topmotiverede til at fortsætte, så længe der er annoncører og glade læsere. For der er fortællinger nok i Gøngelandet. Så snart man begynder at kradse lidt, så finder vi fantastiske historier, skæbner, begivenheder og mennesker. Så der er materiale nok til mange numre endnu.

For førstegangslæsere opsummerer vi lige her: Vores definition af Gøngelandet er den helt enestående natur og de hyggelige landsbyer i den nordlige del af Vordingborg Kommune, men grænserne er flydende, så længe historierne er interessante og billederne flotte. Vores ambition med Gøngelandet er at øge informationsniveauet og skabe stolthed og inspiration hos alle, der bor her – og er du blandt dem, der overvejer at flytte hertil, så brug magasinet til at få mere indsigt i landsbyliv, erhvervsliv, kultur- & fritidsliv, børneliv, naturen og alt det andet, der er vigtigt, når du vælger det sted, du ønsker at slå dig ned. Som tilrejsende gæst vil du også finde ideer til oplevelser, husly og mad/drikke.

Magasinet Gøngelandet udkommer to gange om året, så nu skal du til at læse efterår/vinter-udgaven 2023/24. Det har vi forsøgt at tænke ind i indholdet, som gerne skal have relevans frem til næste forår. Denne gang har vi en del med om de grønne initiativer, der kommer til at præge området, og vi håber at give inspiration til oplevelser, der kan aktivere i den kolde sæson i form af kultur, foreningsliv og natur.

Et kæmpe TAK til vores annoncører, der har hjulpet dette nummer på vej: GladeHaver, JernPort.dk, Køng Auto, Køng Borgerforening, Nature Energy, Ramsmosegård Gårdbutik, Rema1000 Køng, Sværdborg Festlokaler & Kursusfaciliteter, Eurowind Energy, Better Energy, Ostenfeld Revision, Velværeformidling/Hanne Friborg, Møns Bank. Uden jer – intet magasin! Vi håber, at endnu flere er med i næste nummer – skynd dig at reservere din annonceplads.

Og ikke mindst tak til de dygtige fotografer, der har givet os lov til at bruge billeder, hvor vi ikke selv har haft materiale.

Den trykte udgave af Gøngelandet kan efter efterårsferien hentes på bibliotekerne, lokale købmænd og virksomheder.

Ønsker du at få Magasinet GØNGELANDET tilsendt, så kan den trykte udgave bestilles her.

Skriv et svar