Gøngelandet nr. 1 Forår/Sommer 2023

Velkommen til første nummer af Magasinet Gøngelandet, der dækker forår/sommer 2023. Du kan glæde dig til at læse artikler om livet her: Familielivet, skolelivet, kulturlivet, foreningslivet, erhvervslivet og udelivet. Du finder opskrifter på egnsretter, tips til hus & have, oversigtskort og kalender og ikke mindst en række lækre billeder fra Gøngelandet.

Et kæmpe TAK til vores annoncører, der har hjulpet første nummer på vej: GladeHaver, JernPort.dk, Køng Auto, Køng Borgerforening, Nature Energy, Nørgaard Huse, Ramsmosegård Gårdbutik, Rema1000 Køng, Sværdborg Festlokaler & Kursusfaciliteter, Vordingborg Kommune.
Vi håber, at endnu flere er med i næste nummer – skynd dig at reservere din annonceplads.

Og ikke mindst tak til de dygtige fotografer, der har givet os lov til at bruge billeder, hvor vi ikke selv har haft materiale.

Den trykte udgave af Gøngelandet kan efter påske hentes på biblioteket i Lundby, lokale købmænd og virksomheder.

Ønsker du at få Magasinet GØNGELANDET tilsendt, så kan den trykte udgave bestilles her.

Skriv et svar