Adventskalender 2023

Udfyld formularen herunder og vind flotte præmier!

Sponsorer af adventskalenderen.

Mærker I det så småt, derude i Gøngelandet? Julen er på vej! Den hyggelige julebelysning er tilbage, og traktorlæs med juletræer sænker hastigheden i lokalsamfundet, så vi får tid til at vinke og hilse på hinanden 😊. Gårdbutikkerne inviterer til julestuer, og der handles ind til julefrokoster i lange baner.

Os bag Magasinet Gøngelandet er også ved at opbygge den helt store julestemning – for ikke at tale om vores annoncører, der bare er helt overfantastiske, formidabelt støttende og fulde af solid opbakning, næsten uanset hvad vi nu hitter på. Så hør her, hvad juleplanen er:

Vi introducerer nu GØNGELANDETS ADVENTSKALENDER 2023 <3

Herunder besvarer du et par meget lette spørgsmål. Hver adventssøndag trækker vi lod blandt besvarelserne om flotte julekurve doneret og leveret af nogle af vores lokale erhvervsdrivende:

@GladeHaver
@Jernport
@Køng Auto
@Køng Borgerforening
@Ramsmosegaard
@Rema1000 i Køng

Vi annoncerer selvfølgelig de heldige vindere hver adventssøndag, og kurvene kan afhentes et sted i Gøngelandet. Vi sender ikke, for vi gør ALT, hvad vi kan, for at få trukket flest muligt hen i vores butikker. Uanset om du deltager, vinder eller bare følger med, så hjælp os med at pakke de lokale virksomheder ind i jule-kærlighed. Støt dem ved at handle lokalt, henvis dit netværk og bak også gerne op om dem på de sociale medier.

Vi bruger udelukkende din besvarelse til at udvikle på Magasinet Gøngelandet – og dine kontaktinformationer kommer kun i spil, hvis du er den heldige vinder af en julekurv.

Held og lykke og glædelig jul
ønsker Dorthe & Daniel Irvold

Udfyld formularen og deltag i Gøngelandets Adventskalender 2023: